Om Telge Trafikskola

Telge Trafikskola är en av de första trafikskolorna i Södertälje. Vårt mål är att utbilda elever till trafiksäkra och riskmedvetna förare och ge dem en mognare insikt. Hos oss blir Ni som kunder och elever bemötta på ett vänligt och professionellt sätt av trafikskolans personal.

Varje elev kan få sin egen individuella utbildningsplan som eleven själv är med och arbetar fram. Att eleven ska kunna välja sin trafiklärare ser vi som en viktig självklarhet eftersom personkemin mellan lärare och elev är mycket viktig för hur eleven kan ta in utbildningen.

Det är viktigt för oss att utbilda elever så att de får fördjupat miljötänkande redan från början av utbildningen. Det lämnar positiva spår både i elevens plånbok samt ute i vår natur. Ett hjälpmedel för att nå detta är våra fordon, Golf Blue motion.

 • 8

  aug

  Svenska teorikurs:

  Mycket lärorik teoriundervisning som hålls av utbildningsledare Kommane kursstart: Tisdag den 3/11 och torsdag den 5/11 kl 15.30-17.30 För bokning kontakta skolan på tel.nr: 08-550 850 20

  Läs mer
 • 16

  jul

  INTENSIVKURS!

  20 körlektioner á 60 min. Böcker + obegränsade datatester Teorilektioner 2 st. á 120 min. Risk 1 + Risk 2 Endast 16 790:-

  Läs mer